Aanmelden

Aanmelden via het aanmeldformulier (klik hier)
Binnen 2 werkdagen na aanmelding nemen we contact op.

Aanmelden via de telefoon
Onze praktijkondersteuner Femke Leijten is maandag tussen 9-11 uur en dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12-14 uur bereikbaar op het nummer 0642000583

 

Eerste afspraak

De eerste afspraak is de intake. Tijdens de intake stelt de logopedist allerlei vragen om duidelijk te krijgen wat er precies aan de hand is en hoe dit kan zijn ontstaan. Soms geeft de logopedist alvast wat adviezen mee naar huis of start zij al een deel van het onderzoek. Er kan ook een nieuwe afspraak worden gepland voor het onderzoek.

 

Onderzoek

Na het intakegesprek volgt onderzoek. Vaak zijn hier meerdere afspraken voor nodig. De logopedist gebruikt onderzoeksmateriaal en observatie om de problemen goed in kaart te brengen en stelt op basis van de informatie uit intake en onderzoek een logopedische diagnose.

 

Behandeling

Wanneer het onderzoek is afgerond bespreken we de bevindingen. De logopedist stelt een behandelplan op. De behandeling kan starten.

 

Evaluatie

Uiterlijk na 6 maanden behandeling volgt een evaluatie en wordt bekeken of behandeling nog nodig is of dat de behandeling kan stoppen.