Samenwerking

We werken intensief samen met andere deskundigen in de wijken. Dit kunnen (huis-, tand-, CB-) artsen, orthodontisten, therapeuten en (voor-)scholen zijn.

De locatie Binnenstad is gevestigd binnen het Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel. Als onderdeel van stichting Geïntegreerde Eerstelijns Zorg Binnenstad in Utrecht probeert het gezondheidscentrum diverse disciplines op een goede manier samen te laten werken.

De locatie Lunetten is gevestigd binnen het Wijkgezondheidscentrum Lunetten. We werken binnen het centrum nauw samen met Kinderoefentherapie Dolo. In sommige gevallen is een gecombineerde behandeling mogelijk.

De locatie Scholen Lunetten is gevestigd binnen basisschool De Spits. Vanuit deze locatie behandelen we kinderen van basisschool De Spits, basisschool De Klim en basisschool Op Avontuur. Op dinsdag en woensdag zijn we aanwezig op basisschool Op Avontuur. Op woensdagochtend zijn we aanwezig op basisschool De Klim. 

De locatie Berg en Bosch school is gevestigd binnen de Berg en Bosch school, locatie Houten. Er is een laagdrempelige samenwerking met de teamleden.